De eerste maand van 2016 begint goed met leuke optredens in het verschiet.

Een nieuwjaarsreceptie van een tandartsengroep in de kop van Noord Holland, op het Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Gezellig aan zee bij Strandpaviljoen STRUIN in Camperduin. En op Het Grote Film Feest in de AIR – Night Club AMSTERDAM (de voormalige IT). Voor de 12e keer wordt dit feest georganiseerd en is voor iedereen die vóór en achter de schermen van de televisie- en filmwereld in Nederland werkzaam is.

Een goed begin is het halve werk, ik heb er zin in.

Vem Bossa

This article has 1 comment

 1. David Pluijmen Reply

  Beste Victor,

  Ik kom graag een keer bij je kijken, ik wil mijn vrouw namelijk verrassen op een jubileumfeestje.

  Ik hou je agenda in de gaten en tot ziens!

  Met vriendelijke groet,

  David

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *